Sightseeing in Seattle and Baseball!

I söndags var hela familjen på Baseball match och åt massa gosaker/baseball mat :) När vi kom hem var Kurts två systrar, mamma och systerdöttrar där, så vi grillade burgare och varm korv till middag, och åt kak-glass till efterrätt :)
 
I måndags gick vi på bio och såg Monsters University med kusinerna och på tisdagen var vi på sightseeing i Seattle. Vi åkte i pariserhjuler som står på samma plats som Stina och Kurt gifte sig på, och åt på Tapatillo till middag :) 
 
 
 
 

BBQ

Idag har det varit strålande fint väder så jag har suttit ute och läst "the host," kikat på Karinas dansuppträdande och vairt på grillkväll hos grannarna. Totalt 9 barn, 8 vuxna och jag som är nånstans mittemellan... Supergod mat och vi hade himla kul så det var lyckat! :) Nu ska jag läsa lite mer av boken innan jag somnar...
 
 

Glad midsommar!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det midsommar, syrrans födelsedag och mormor & morfars guldbröllops dag! :) Grattis! 
Hoppas alla har en fantastisk midsommar! Tyvärr firar inte amerikanare midsommar, men det finns en skandinavisk organisation som firar midsommar nästa helg så då ska vi gå! 
 

torsdag kväll

Hur skönt är det inte att ha sommarlov egentligen? Hur underbart som helst! Jag får iallafall tid över för att träna inför ett 5km lopp vi ska springa den 30e juni, längtar faktiskt! 
 
Denna dag har varit vädigt stressig eftersom vår lilla kattunge är sjuk, äter ingenting och vi fick ta in honom på djursjukhuset tvågånger på samma dag... De tror att han antingen har svalt något som täpper till i magsäcken eller så har han influensan. Vi hoppas på den sistnämnda eftersom han kommer behöva opereras om han svalt något.. stackars liten.
 
Idag åkte vi även och shoppade lite, fick bara med mig ett par strumpor idag, men vi ska åka och shoppa i morgon också :) Ikväll kom Kurts mamma hit och nu väntar vi på att hans syster och kidsens kusiner flyger in från Texas. Spännande! 
 
Ha en fin Midsommar! 

SOMMARLOV!

Jag har en rolig och en tråkig sak att berätta.. Den bra saken är att jag hade mitt sista prov idag och sista skoldag, Wohoo! Efter skolan åkte jag och Patty till Jamba Juice för att fira lite granna :) Den tråkiga saken är att det är exakt en månad kvar tills jag kommer vara på flyget hem till Sverige just nu.. Jag har så himla mycket jag vill hinna göra här innan jag åker hem, och såklart vill jag ju inte lämna min värdfamilj. Men det ska bli kul att komma hem också.
 
Idag har det varit superfint väder sedan jag kom hem innan lunch, så vi har lekt utomhus, åkte till poolen för att kolla på Karinas simträning och sola, plud att jag var ute och sprang när det var typ 25 grader varmt ute, dålig ide om jag får säga det själv... Men nu öser regnet ner så vi får se vad vi gör imorgon 
 
Nu ska jag fortsätte jobba på mitt projekt jag ska ge till min värdfamilj innan jag åker hem :)

Resväskor

Hej hej! 
Insåg idag när jag köpte en till resväska att på onsdag är det exakt 4 veckor kvar här vilket känns både trist och roligt på samma gång. Mycket blandade känslor...Himla kul att få träffa min familj, alla mina kompisar, komma tillbaka till gymnastiken och så, men jag vill verkligen inte åka härifrån heller. Ska klura ut vad jag ska ge till min kära värdfamilj och allt jag vill hinna med att göra innan jag åker. Jag går en dag till i skolan på måndag, vilket kommer vara en halvdag sen har jag ingen mer skola här borta... Så jag ska ta mitt sista finals prov i matte och åka hem innan lunch och sen är skolan slut. Sista dagen i High school. Men det känns ändå bra att jag får en extra månad här så jag får ha lite semester :)
 
Jag gick ju alltså på graduation i torsdags, och på fredagen kom våra underbara grannar över med ett kort, blommor och min favorit glass! Så himla gulliga, har inte haft så bra grannar som jag har haft här! Efter graduation fick jag blommor av min fina familj också. 
Idag hade Lukas gymnastikuppvisning på morgonen, sen gick vi ut och åt frukost, tog det lugnt hemma ett tag innan jag åkte in till Bellevue för att se The Great Gatby på Bio, boken är mycket bättre än filmen... Sedan köpte jag två resväskor så jag får med mig alla saker hem. Under kvällen har vi haft filmkväll och kollar på "Limitless."
 

Graduation at Safeco field!

Lite bilder från Graduation idag, vilket är som att ta studenten. Var väldigt häftgt att vara där, alla var taggade och glada att vara klar med high school, de hade bra tal och det var vädligt häftigt att vara i baseball arenan. Efteråt tog vi vatten taxi över till Alki en snabbis innan vi åkte hem :)
 
 
 
 

Wedding pictures!

Here comes a few pictures from the wedding in Arizona.
 
On Thursday night, we went to the rehearsal dinner and Stina's cousin, the bride's dad, brought some buffalo meat to make burgers for dinner. We went to a beautiful vineyard outside of Sedona and had a great night!
 
baby kayden
 
Friday was the day of the wedding, so we hung out by the pool in the morning and got ready for the wedding in the afternoon. It was a beautiful outside wedding and my cousin looked stunning in her wedding dress!
 
Stina and Karina before the wedding
Kurt and Lukas
 
They had a bunch of pictures hanging in the trees and on the fence of all of the guest and the bride and groom.
Lukas was the ring bearer :)
Karina was the flower girl
 
 
 

Ready for Graduation!

 
 

Surprise!

I lördags när jag kom hem från Seattle överraskades jag av en liten söt fluffig kattunge hemma i tvättstugan. Han är urgullig! Dock har vi inget bestämt namn än. Först ville kidsen att han skulle heta "smokey" vilket Kurt och jag inte riktigt tyckte om. Dagen efter blev det "pepper", som bara Lukas gillade, sen funderade han på "Speedy" eftersom katten är snabb som bara den, med jag tyckte det lät som att de sa speedos hela tiden så nu heter han "Hunter" tills vidare :) Dock försöker Kurt få kidsen att gilla hans "coola" namn, som Frank, Fred, Spike eller Albert/Al (insperierad av Albert Einstein, haha :) 
 

Patty's Birthday!

I lördags var det Pattys födelsedag så jag och Danny överraskade henne genom att åka in till Seattle och hitta på massa skoj. Vi åt lunch på Ivars och matade fiskmåsarna, shoppade lite, gick runt på Pike Place Market och köpte matchande armband, kollade på The Gum Wall och åt doughnuts :) Hade massa skoj, och när jag kom hem väntade en överraskning.. :)
(sveriges flagga) :)

Spinning Dinner

I torsdags firade vi Kurts mammas 80 års dag genom att äta middag uppe i restaurangen Space Needle. Först var vi uppe på utsiktsplattformen för att kolla på utsikten och sedan åt vi riktigt god middag i restaurangen. Twisten med restarangen är att den snurrar runt medans mas sitter där. Dock väldigt långsamt (ett varv/timme) så man blir inte åksjuk :) 

Road trip till Grand canyon!

Vi länmnade Disneyland vid 12 och började våran roadtrip till Arizona. Vi stannade vid en "In n' Out Burgers" som hade "riktigt bra" snabbmat, om det finns nåt som kallas bra snabbmat. 
sedan fortsattde vi med 7 timmar genom öknen
Stannade vid Road 66 på vägen.
korsade gränsen till Arizona! Såklart stannade vi och tog kort, ;)
När vi kom fram till Grand Canyon så var det redan mörkt och sent, så vi sov på ett motell och åkte in till Grand canyon dagen efter.
Bilderna för absolut ingen rättvisa för hur vacket det är. När man gick fram mot kanten blev man helt mållös och kunde inte förstå hur det kunde vara så fint. Vi stannade några timmar för att ta kort och äta lunch där uppe. Vi hade helst velat haft några dagar där så man kunde gå längst stigarna, cykla, vara nere i dalen och åka flotte på floden. Tyvärr hade vi inte tid för det eftersom vi skulle hinna fram till Sedona för att var på ett bröllop. 
 
 

10 months

Kom på att jag har varit här i lite mer än 10 månader nu och det börjar tråkigt nog närma sig slutet av mitt år.. Jag har lite mer än en månad kvar här så jag ska se till att göra det bästa utav det! Fixade ett nytt collage för maj månad, som en liten sammanfattning :)
/1/Firade alla maj-födelsedagar på Camano Island /2/ firade mothers day på the melting pot /3,4/Stinas födelsedag firades med doughnuts på sängen och middag på benihana's /5,6,7,8/Disneyland och California Adventure! /9/Lukas tappade sin första tand :) /10/Grand Canyon /11/ road trip till Grand Canyon och Sedona,Arizona /12/Firade min tremännings bröllop! :)

Disneyland part 3

Sista omgången av Disneylandbilder!
Vi körde bilar i Autopia..
Sedan gick vi till Toontown för att kika på Musse, Mimmi, Kalle och Långbens hus och få några autografer. 
På Disney kan man ha pins/"broscher" på ett nyckelband så man kan byta med andra eller anställda på Disneyland :) Det finns huuur många olika pins som helst att köpa. Men om man byter till sig en pin med ett litet musse pigg huvud i silver på framsidan så är det en speciell pin som man inte kan köpa. 
 
 
Det finns karaktärer av alla möjligaslag som går runt på Disney och California Adventure. Vi träffade en stormtrooper från Star Wars i Tomorrowland.
På California Adventure har de en gata med Hollywood saker, och bakrunden är faktiskt fake, haha. det är en himmel målad på ett hus.
En av favvoåkturerna.. Hollywood tower of terror!
De hade en rolig fors/ström på California Adventure, dock blev Lukas superrädd och fick panik precis innan den största "backen", så han grät hela åkturen :(
Radiator Springs, hur rolig åktur som helst! Det är precis som i bilar filmen! Dock är kön 2,5 timmar om man inte har ett fastpass...
Fyrkerkerier över slottet på Disney fick avsluta sista kvällen! Dock var vi där på morgonen efter också innan vi åkte iväg på en Road trip till Arizona. :)

Disneyland part 2

Dag två på Disneyland började med en liten sovmorgon och sedan började vi med California Adventure. 
Vi åt frukost i Långbens kök och det var massa disneyfigurer som gick runt där medans vi åt på buffén.
Carsland var en av favoritställerna på California Adventure. Det såg exakt ut som i Kylarköping!
De hade ett litet land från "ett småkryps liv" filmer med karuseller för midre barn 
Lukas tand dag 2 på Disney
Till slut tappade han tanden när vi åt middag. tyvärr råkade han svälja den också när han åt bröd. Hehe. 
Denna restaurang är himla bra om man gillar skaldjur och fisk :)
Favvo berg-och-dal banan på California Adventure var California Screamin' som jag och Kurt åkte många gånger!
Nya hattar! Och kidsen tokar sig...
värd-familia <3
Party i Carsland!
Om ni åker till California Adventure så måstre ni se "WORLD OF COLOR" :)

RSS 2.0