Christmas day!

Denna jul har varit riktigt kul men annorlunda! Idag är det judagen och den dag alla firar jul "på riktigt." Så imorse väckte Karina och Lukas mig kring halv åtta och vi sprang ner till julstrumporna som var överfyllda med massa småsaker och inlines till kidsen. Vi öppnade alla paket som var från familjen på morgonen också, vilket var annorlunda jämfört med min familj i Sverige som öppnar alla familje-julklappar på kvällen efter Kalle Ankas julafton. Sedan gick jag och la mig igen så jag skulle orka med hela juldagen medans kidsen lekte med sina nya inlines och julklappar.
 
Efter min morgon-power nap åt vi hemgjord risgrynsgröt med min värdmammas mamma och man. Sedan började alla förberedelser inför julmiddagen som vi skulle ha med min värdmors familj. Kidsen och jag kollade på Barbies Jul (jag somnade igen, haha) och sedan fortsatte vi att dona och grejja inför julfirandet. Alla gäster kom på eftermiddagen för att äta julbord och öppna presenter. Vi åt köttbullar, potatis, lingonsylt, gräddsås (från IKEA), skinka, bröd, gräddsallad, "stuffing" osv. Ganska svensk meny, men väldigt gott var det. Efter middagen öppnade vi mer presenter, sjöng julsånger, och de vuxna körde en julklappslek som kallas "white elephant." Det går ut på att alla köper en present var och lägger i en hög. Sedan väljer var och en ett paket från högen eller byter med någon annan som redan öppnat. Det var en kul twist på julklappsöppnandet! När alla ätit för mycket socker, kakor och mat åkte de hem och vi fick ta reda på all disk. 
 
Himla mysig jul och jag fick jättefina presenter. Helt klart godkänt! Nu har vi bara en julmiddag kvar på lördag med min värdfars sida av familjen som jag knappt har träffat än. 
 
 

Kommentarer
Postat av: e-Louise

Vilken härlig jul du har. Illa dock att paketet från mamma/mormor och morfar inte kommit. Nu måste ni prata med pot-office och efterlysa paketet. Här är det lugnt. Igår hade vi en granne på juldagslunch som varade från 13- 16. Jättetrevligt. Idag skall jag nog ut och pröva min nya spark. Hälsa alla därborta . Sockorna till kidsen är på gång. Ett par klara. Stor kram till dig från Mormor och Morfar

2012-12-26 @ 11:42:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0