Dan före dopparedan

Idag är det alltså den 23e december och det känns inte alls som att det är julafton imorgon. Vi har ingen snö, men vi har gjort massa julmat som köttbullar och fudge iallafall. Jag började dagen med längsta sovmorgonen jag haft sedan jag kom hit, tog en långpromenad och sedan dess har vi kollat på massa julfilmer som Polar Expressen och julkalendern. Ikväll ska vi ha en sleep over i vardagrummet och imorgon är det julafton!
 

Kommentarer
Postat av: e-Louise

GOD JUL Helena. Ni kan få litet snö av oss. Här är det massor. Firade julafton hos mamma Maria med Simon, Lilly och Kalle. Jättetrevligt och gott med lagom julmat. Många fina julklappar. Morfar fick en kostym och jag fick enscanner som man kan föra över gamla diabilder till datorn. Så har jag fått en spark av morfar. Den jag hade förrut blev stulen i vårt förråd för ett par år sedan.
I eftermiddag ska vi gå på julbön i kyrkan och sedan ta det lugnt här hemma.
Vi saknar dig men vet ju också att du har det superbra där borta och får säkert uppleva en härlig jul. Stoooooooor KRAAAAAAAM från Morfar och mig. Love you.

Svar: Åh vad kul med alla julklappar och speciellt sparken. Här har vi precis haft vårt första julfirande. Mer julmat och julklappar imorgon, ha det fint! Saknar er, puss och kram! älskar er! <3
Helena Frestadius

2012-12-24 @ 09:39:28
Postat av: Maria

God jul allra finaste Helena ❤

Svar: God Jul mamma <3
Helena Frestadius

2012-12-24 @ 14:23:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0