Disneyland part 3

Sista omgången av Disneylandbilder!
Vi körde bilar i Autopia..
Sedan gick vi till Toontown för att kika på Musse, Mimmi, Kalle och Långbens hus och få några autografer. 
På Disney kan man ha pins/"broscher" på ett nyckelband så man kan byta med andra eller anställda på Disneyland :) Det finns huuur många olika pins som helst att köpa. Men om man byter till sig en pin med ett litet musse pigg huvud i silver på framsidan så är det en speciell pin som man inte kan köpa. 
 
 
Det finns karaktärer av alla möjligaslag som går runt på Disney och California Adventure. Vi träffade en stormtrooper från Star Wars i Tomorrowland.
På California Adventure har de en gata med Hollywood saker, och bakrunden är faktiskt fake, haha. det är en himmel målad på ett hus.
En av favvoåkturerna.. Hollywood tower of terror!
De hade en rolig fors/ström på California Adventure, dock blev Lukas superrädd och fick panik precis innan den största "backen", så han grät hela åkturen :(
Radiator Springs, hur rolig åktur som helst! Det är precis som i bilar filmen! Dock är kön 2,5 timmar om man inte har ett fastpass...
Fyrkerkerier över slottet på Disney fick avsluta sista kvällen! Dock var vi där på morgonen efter också innan vi åkte iväg på en Road trip till Arizona. :)

Kommentarer
Postat av: Marie-Louise Löfgren

Fint Helena, som alltid. Kram.

2013-06-04 @ 15:34:45
Postat av: Anonym

Vad använder du för kamera? Superfina bilder :)

Svar: Jag använder en Nikon D5100 :) Tack så mycket!
Helena Frestadius

2013-06-10 @ 01:08:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0