Road trip till Grand canyon!

Vi länmnade Disneyland vid 12 och började våran roadtrip till Arizona. Vi stannade vid en "In n' Out Burgers" som hade "riktigt bra" snabbmat, om det finns nåt som kallas bra snabbmat. 
sedan fortsattde vi med 7 timmar genom öknen
Stannade vid Road 66 på vägen.
korsade gränsen till Arizona! Såklart stannade vi och tog kort, ;)
När vi kom fram till Grand Canyon så var det redan mörkt och sent, så vi sov på ett motell och åkte in till Grand canyon dagen efter.
Bilderna för absolut ingen rättvisa för hur vacket det är. När man gick fram mot kanten blev man helt mållös och kunde inte förstå hur det kunde vara så fint. Vi stannade några timmar för att ta kort och äta lunch där uppe. Vi hade helst velat haft några dagar där så man kunde gå längst stigarna, cykla, vara nere i dalen och åka flotte på floden. Tyvärr hade vi inte tid för det eftersom vi skulle hinna fram till Sedona för att var på ett bröllop. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie-Louise Löfgren

Helna!
Jättefina bilder! Jag förstår att Disneyland och Grand Canyon var en fantastisk upplevelse. Jag är här i Tällberg med Lilly som pratar massor då Mamma o Simon är i London/Oxford. Skall bli spännande när Du kommer hem och berättar om allt Du upplevt. Take care och hälsa Stina,Kurt, Crina o Luas

Kram Morfar

Svar: De hälsar så mycket tillbaka! Längtar tills jag får komma hem och träffa dig igen! Då måste vi spela kort! Kram kram :)
Helena Frestadius

2013-06-10 @ 07:36:36
Postat av: Mamma

Vilka underbara bildet! Fantastisk resa ni gjort. Puss

Svar: Tack! Det var en riktigt häftig resa :)
Helena Frestadius

2013-06-10 @ 11:49:53
Postat av: Anonym

Vad använder du för kamera? :)

Svar: Jag använder en Nikon D5100 :)
Helena Frestadius

2013-06-10 @ 13:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0