22.12

Helt slutkörd efter ett grisjobbigt styrkepass och redskapsträning. Överväger tillochmed att gå och lägga mig tre timmar tidigare än vanligt. Har ändå inget vettigare att ta mig till då tv'n inte funkar och jag har kollat igenom facebook och bloggar osv typ 10 ggr. Kanske slår på en film att somna till. 
 
Sleep tight people!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hej! Såg din blogg på utbytesstudent.se nyss :) Men undrar vad NWSE är för någon organisation? Aldrig hört talas om den innan... Kan du inte berätta lite om den? :) Kram!

Svar: Hej Lovisa!
Bra fråga där! Det har jag glömt att ta upp och förklara!

När jag skulle ansöka om att få åka som utbytesstudent så visste jag redan vilken familj jag ville åka till. Så jag började fylla i alla ansökningspapper och formulär för att kunna åka med Rotary. Jag blev antagen, men de kunde inte garantera att jag skulle få den familj jag ville eftersom de ansåg att det för mycket extra pappersarbete.

Då pratade vi med värdfamiljen och de kände till NWSE eftersom organisationen har sitt huvudkontor i samma stad som familjen bor i (Seattle). Vi började maila med dem på NWSE och dem sa att det var en fördel att vi redan fixat en familj (plus att det blev billigare). De tyckte även att det skulle bli väldigt spännande med en svensk utbytesstudent eftersom de normalt sett inte hade något utbyte med Sverige.

Hoppas att du fick svar på din fråga, annars är det bara att fråga en gång till! kram! :D
Helena Frestadius

2012-07-11 @ 15:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0